​Foldegardiner

Skab hygge i hjemmet med foldegardiner

Med foldegardiner får du et gardin som udover at pynte og give hygge til hjemmet, også kan afskærme for solen. Foldegardinerne findes i mange forskellige tekstiler og mønstre, så de kan passe ind i ethvert hjem, med en fin funktionalitet samtidigt med at man får mere tekstil i hjemmet. 

Et foldegardin kan tage sig ud på mange forskellige måder, alt efter hvad du ønsker.

Vi møder dig, hvor du er

Med mere end 1000 forskellige gardinprøver, kan jeg præsentere dig for et hav af forskellige gardiner, alt efter om du ønsker det klassiske, romantiske, stilrene eller enkle udtryk, så kan du finde det i min gardinbus. For at give dig den bedste service og flest tænkelige muligheder, har jeg samlet det hele i gardinbussen, som gerne kører fordi din adresse. Jeg tager altid udgangspunkt i dit hjem og ud fra dine ønsker og behov.

Kontakt Michael’s Gardinbus

Skal jeg præsentere udvalget for dig? Så kontakt mig og vi kan aftale en tid, hvor jeg kan kigge forbi dig. Mødet er ganske uforpligtende. Ønsker du blot at høre mere om foldegardiner eller om, hvilke andre optimale løsning, der findes for dig, står jeg altid klar med råd og vejledning. F.eks. kan du også vælge persienner, lamelgardiner,plissergardiner, mørklægningsgardiner eller rullegardiner. Har du gardiner, du ønsker at få rengjort, kan jeg stå for din gardinvask.

Michael’s Gardinbus servicerer med alle slags gardiner og markiser på hele Sjælland men primært i området omkring Korsør, Slagelse og Næstved.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude