Lamelgardiner

Skal du have gardiner til vinduespartiet eller til børneværelset? Uanset hvilket rum du skal have gardiner i, kan du vælge lamelgardiner. Udover et flot og enkelt design, får du ved lamelgardiner også et praktiskt og funktionelt produkt, som kan drejes alt efter hvordan du ønsker lysindfaldet.

Specialsyede lamelgardiner

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til lamelgardiner, med mere end 20 år i branchen har jeg opsat gardiner for både private og erhvervsdrivende virksomheder. 

Michael’s Gardinbus kan opsætte gardiner i karnapper, på loftet, skråvægge eller i store vinduespartier m.m. Har du derfor et specielt designet vinduesparti eller karnap med skæve mål, kan jeg lave en skræddersyet løsning, som passer til punkt og prikke. Jeg kan opsætte gardiner i op til 8 meters højde.

Michael’s Gardinbus har et bredt udvalg af lamelgardiner lige fra mørklægningsgardiner, farvede gardiner til lameller udført i kraftigt stof og naturmaterialer.

Se vores brochure her

Kontakt os for nye lamelgardiner

Mangler du inspiration, eller ønsker du en bestemt type gardin, så kommer jeg gerne forbi dig i vores gardinbus. Med et stort udvalg kan jeg præsentere dig for en bred vifte af muligheder, som kan passe ind i dit hjem og indretning. 

Jeg kører ud med min gardinbus på hele Sjælland og viser produkter frem herunder også markiser, men primært i Vestsjælland her i blandt Slagelse, Næstved og Korsør. 

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude