Markiser​

Der findes flere forskellige typer markiser, som kan bruges til altanen, terrassen eller til din butik. Michael’s Gardinbus har et stort udvalg af markiser fra Brustor, som er dansk producerede markiser. Kvaliteten er ikke noget, jeg går på kompromis med, derfor opsætter jeg kun kvalitets markiser, som kan holde til det danske vejr.

Afskærm for solen med markiser

Ønsker du læ eller en afdækket terrasse? så er Kassette markiser et godt valg. De kan fås som sol og vind styret, hvilket betyder, at de ruller ud hvis solen skinner og ruller ind, hvis det blæser. Din markise er herved bedre beskyttet og kan bruges året rundt, hvis der er brug for det.

Bor du i lejlighed, kan du bestille en altan for-stykke, hvor du kan sidde uforstyrret og i læ. Det anbefales at denne tages ned, når vejret bliver koldere.

Kører på hele Sjælland

Overvejer du at investere i en markise, så rådfør dig altid hos en fagmand inden. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du køber den forkerte markise. Kontakter du Michael’s Gardinbus, kommer jeg ud til et uforpligtende møde, hvor jeg gennemgår de muligheder, der er for dig. Jeg leverer kun skræddersyede markiser, så de kan passe til netop din terrasse, altan eller butiksbygning. Herved er du garanteret den optimale udnyttelse og funktionalitet af din nye markise.

Min gardinbus kører på hele Sjælland, men primært på Vestsjælland omkring Slagelse, Korsør og Næstved. Jeg kommer gerne forbi dig og viser markiser frem også alt inden for gardiner f.eks. persienner, lamelgardiner, foldegardiner og mørklægningsgardiner

Ring i dag på telefon 58 19 65 84, for at bestille et besøg af gardinbussen.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude