Mørklægningsgardiner og rullegardiner

Mørklægningsgardiner har mere end blot en funktion udover mørklægning af et rum, kan de også fungere som isolering for varme i store glaspartier. Vi har hos Michael’s Gardinbus to forskellige varianter af mørklægningsgardiner:

  • Rullegardiner
  • Duette

Rullegardiner med mørklægning

Duette er en slags plisseg​ardin, som også fungerer som termosikring mod varme og kulde. Denne slags er mere egnet til store vinduespartier. Derudover opsætter vi mørklægningsgardiner som rullegardiner primært i soveværelser og i børneværelser, herved bliver du ikke vækket af morgensolen.

Jeg opsætter gardiner fra Luxaflex, Stila og Faber som alle producerer flotte og kvalitetsrige gardiner.​

Mere information om mørklægnings- og rullegardiner?

Ønsker du mere information eller bestille et besøg af gardinbussen, så ring på telefon 58 19 65 84.

Se vores brochure her

Vi kan også hjælpe dig med: 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på mørklægning

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om dine gardinmuligheder. Jeg kører ud på hele Sjælland som gardindekoratør og har mere end 20 års erfaring med udvikling af unikke og skræddersyede løsninger for mine kunder. Når jeg besøger dig, er vores besøg helt uforpligtende, jeg opmåler dine vinduer og giver dig et tilbud på, hvad dine nye gardiner vil koste. Michael’s Gardinbus sørger selvfølgelig for levering og montering, det eneste du skal gøre, er at se frem til dine gardiner. Jeg har hjulpet mange af mine kunder i Vestsjælland i blandt andet Korsør, Næstved og Slagelse.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude