​Persienner

Persienner til ethvert hjem

De fleste har haft de klassiske hvide persienner i sit hjem. Men der er sket meget siden da. Du kan nu få persienner i et væld af flotte farver og materialer. Michael’s Gardinbus opsætter både persienner i aluminium og træ, som begge to giver hvert sit udtryk i hjemmet.

Flere størrelser - flere muligheder

Jeg har i min gardinbus flere forskellige lamelstørrelser. Du kan vælge mellem 25, 35 og 50 mm., som hver især kan sætte sit præg på dit hjem. Ønsker du en mere markant persienne kombineret med en enkel indretning, eller ønsker du at gøre det nemmere med rengøringen, vil jeg anbefale dig lamelstørrelsen på 50 mm.

Indhent et godt tilbud på persienner

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 58 19 65 84, så giver vi gerne et gratis uforpligtende tilbud på persinner.

​​

Se vores brochure her

Jeg leverer og monterer!

Har du bestilt gardinerne hos mig, får du først og fremmest skræddersyede gardiner som passer til dine vinduer. Derudover leverer og monterer jeg også dine nye gardiner, så du kan få glæde af dem med det samme. Michael’s Gardinbus har i mere end 20 år arbejdet med persienner og skræddersyede løsninger på hele Sjælland, så uanset om du bor i Slagelse, Sorø, Næstved eller København – er du altid velkommen til at kontakte mig.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude