​Foldegardiner i Slagelse og Korsør

Skab hygge i hjemmet med foldegardiner

Med foldegardiner får du et gardin som udover at pynte og give hygge til hjemmet, også kan afskærme for solen. Foldegardinerne findes i mange forskellige tekstiler og mønstre, så de kan passe ind i ethvert hjem, med en fin funktionalitet samtidigt med at man får mere tekstil i hjemmet. 

Mange muligheder

Foldegardiner kan tage sig ud på mange forskellige måder, alt efter hvad du ønsker. Udover deres visuelle udtryk, følger også en masse muligheder med foldegardiner. De kan på en diskret og varm måde afskærme solen, eller begrænse nysgerrige blikke. På mange måder kan foldegardiner også blive en del af din indretning i hjemmet, og er derfor ideel til rum hvor du og din familie opholder jer meget. 

Foldegardiner præcis efter dit ønske

Efter mange år i branchen er jeg klar over at folk er forskellige, også når det kommer til udtrykket i deres foldegardiner. Derfor fokuserer jeg i samarbejde med dig, på at finde de mønstre og farver der passer til dit hjem. ​

​Vi møder dig, hvor du er

Med mere end 1000 forskellige gardinprøver, kan jeg præsentere dig for et hav af forskellige gardiner, alt efter om du ønsker det klassiske, romantiske, stilrene eller enkle udtryk, så kan du finde det i min gardinbus. For at give dig den bedste service og flest tænkelige muligheder, har jeg samlet det hele i gardinbussen, som gerne kører fordi din adresse. Jeg tager altid udgangspunkt i dit hjem og ud fra dine ønsker og behov.​

Vil du vide mere om foldegardiner?

Trænger du til nye gardiner, så er foldegardiner muligvis løsningen for dig. Vi har gennem vores mange opgaver i området omkring Sorø, Korsør, Slagelse og Næstved samlet en stor erfaring med foldegardiner, og kan med garanti finde en løsning du vil blive glad for.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at ringe på +45 58 19 65 84 eller sende en mail på info@gardinerogmarkiser.dk​.

Vi har desuden et stort udvalg af plissegardiner, lamelgardiner, rullegardiner og persienner, og er specialister i markiser.

Kontakt Michael’s Gardinbus

Skal jeg præsentere udvalget for dig? Så kontakt mig og vi kan aftale en tid, hvor jeg kan kigge forbi dig. Mødet er ganske uforpligtende. Ønsker du blot at høre mere om foldegardiner eller om, hvilke andre optimale løsning, der findes for dig, står jeg altid klar med råd og vejledning. F.eks. kan du også vælge persienner, lamelgardiner,plissergardiner, mørklægningsgardiner eller rullegardiner. Har du gardiner, du ønsker at få rengjort, kan jeg stå for din gardinvask.

Michael’s Gardinbus servicerer med alle slags gardiner og markiser på hele Sjælland men primært i området omkring Korsør, Slagelse og Næstved.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude