Lamelgardiner i Slagelse og Korsør

Skal du have gardiner til vinduespartiet eller til børneværelset? Uanset hvilket rum du skal have gardiner i, kan du vælge lamelgardiner. Udover et flot og enkelt design, får du ved lamelgardiner også et praktisk og funktionelt produkt, som kan drejes alt efter hvordan du ønsker lysindfaldet.

Mange muligheder

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til lamelgardiner, med mere end 20 år i branchen har jeg opsat gardiner for både private og erhvervsdrivende virksomheder.

Lamelgardiner til alle afkroge af hjemmet

Michael’s Gardinbus kan opsætte gardiner i karnapper, på loftet, skråvægge eller i store vinduespartier m.m. Har du derfor et specielt designet vinduesparti eller karnap med skæve mål, kan jeg lave en skræddersyet løsning, som passer til punkt og prikke. Jeg kan opsætte gardiner i op til 8 meters højde.

​Professionel rådgivning

Gennem mange års erfaring tilbyder jeg kyndig rådgivning til valg af dine nye lamelgardiner. Stil, form og farver er blot nogle af de faktorer vi sammen kigger på, så du kan få præcis de lamelgardiner du drømmer om, og med den funktion du ønsker.

Et bredt udvalg af lamelgardiner i Slagelse og omegn

Michael’s Gardinbus har et bredt udvalg af lamelgardiner lige fra mørklægningsgardiner, farvede gardiner til lameller udført i kraftigt stof og naturmaterialer.

Se vores brochure her

Kontakt os for nye lamelgardiner

Mangler du inspiration, eller ønsker du en bestemt type gardin, så kommer jeg gerne forbi dig i vores gardinbus. Med et stort udvalg kan jeg præsentere dig for en bred vifte af muligheder, som kan passe ind i dit hjem og indretning. 

Gardinbussen kommer gerne til dig

Jeg kører ud med min gardinbus på hele Sjælland og viser lamelgardiner og andre produkter frem, men primært i Vestsjælland, heriblandt Slagelse, Næstved og Korsør. 

Vi har mange forskellige typer af gardiner, bl.a. rullegardiner, foldegardiner, plissegardiner og persienner, og er også specialister i markiser.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude