Markiser​ i Slagelse og Korsør

Der findes flere forskellige typer markiser, som kan bruges til altanen, terrassen eller til din butik. Uanset hvad du ønsker, så kan jeg hjælpe dig. Jeg har hjulpet folk på hele Sjælland med markiser, herunder Slagelse, Sorø og Næstved.

Stort udvalg

Michael’s Gardinbus har et stort udvalg af markiser fra Brustor, som er dansk producerede markiser. Kvaliteten er ikke noget, jeg går på kompromis med, derfor opsætter jeg kun kvalitets markiser, som kan holde til det danske vejr.

Afskærm for solen med markiser

Ønsker du læ eller en afdækket terrasse? så er Kassette markiser et godt valg. De kan fås som sol og vind styret, hvilket betyder, at de ruller ud hvis solen skinner og ruller ind, hvis det blæser. Din markise er herved bedre beskyttet og kan bruges året rundt, hvis der er brug for det.

Mange muligheder

Med markiser er der et væld af muligheder uanset om du bor i hus med en stor have eller om du bor i lejlighed. Bor du i lejlighed, kan du bestille en altan for-stykke, hvor du kan sidde uforstyrret og i læ. Det anbefales at denne tages ned, når vejret bliver koldere.

Professionel rådgivning om markiser

Overvejer du at investere i en eller flere markiser, så rådfør dig altid hos en fagmand inden. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du køber de forkerte markiser. Du kan derfor altid kontakte mig til en rådgivende snak.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakter du Michael’s Gardinbus, kommer jeg gerne ud til et uforpligtende møde, hvor jeg gennemgår de muligheder, der er for dig.

Skræddersyede markiser

Jeg leverer kun skræddersyede markiser, så de kan passe til netop din terrasse, altan eller butiksbygning. Herved er du garanteret den optimale udnyttelse og funktionalitet af din nye markise.

Markiser til Slagelse, Korsør og omegn

Min gardinbus kører med alt i gardiner herunder markiser på hele Sjælland, men primært på Vestsjælland omkring Slagelse, Korsør og Næstved. Jeg kommer gerne forbi dig og viser markiser frem også alt inden for gardiner f.eks. persienner, lamelgardiner, foldegardiner, plissegardiner og rullegardiner.

Ring i dag på telefon 58 19 65 84, for at bestille et besøg af gardinbussen.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude