RULLEgardiner og MØRKLÆGNINgsgardiner

Mørklægningsgardiner og rullegardiner har mere end blot en funktion udover mørklægning af et rum, kan de også fungere som isolering for varme i store glaspartier. Uanset hvilken begrundelse du har, hjælper jeg dig gerne med at finde de helt rigtige mørklægningsgardiner. Jeg kører gerne gardinbussen, fyldt med mørklægningsgardiner og rullegardiner rundt på hele Sjælland, hvor jeg har mange års erfaring, især fra områderne omkring Korsør og Slagelse.

Flere varianter af mørklægningsgardiner

Mange tror at der ikke er valgmuligheder når det kommer til mørklægningsgardiner. Derfor oplever jeg ofte at folk har valgt gardiner efter udseende fremfor funktionalitet. Dette resulterer i at man får et sæt gardiner i soveværelset der ikke mørklægger optimalt. Mørklægningsgardiner kommer i flere varianter og kan sagtens personliggøres, så de afspejler præcis det udtryk du ønsker. Vi har hos Michael’s Gardinbus to forskellige varianter af mørklægningsgardiner rullegardiner og duette.

Rullegardiner

Med rullegardiner får du et klassisk gardin der mørklægger et værelse helt optimalt. Derfor anbefaler jeg at man opsætter mørklægningsgardiner som rullegardiner primært i soveværelser og i børneværelser, herved bliver du ikke vækket af morgensolen. Rullegardiner kommer i alle farver og med alle mønstre, så du kan sætte dit helt eget præg. På den måde får du mørklægningsgardiner, der både er flotte og funktionelle.

Duette

Duette er en slags plisseg​ardin, som også fungerer som termosikring mod varme og kulde. Denne slags er mere egnet til store vinduespartier da de holder på varmen. Fordelen er at du om sommeren kan se tv uden lyset står ind i skærmen og at rummet ikke bliver meget varmt pga. solen står ind på dine gardiner. Her er der naturligvis også mulighed for at vælge de farver og mønstre du mener passer til dit hjem. 

Mørklægningsgardiner i høj kvalitet

Funktion og udseende er vigtige, men ikke de eneste faktorer jeg har fokus på. Kvalitet er også en ting jeg vægter højt, og derfor har nøje udvalgt mine leverandører og samarbejdspartnere. Jeg opsætter gardiner fra Luxaflex, Stila og Faber som alle producerer flotte og kvalitetsrige mørklægningsgardinergardiner.​ Dermed kan du være ganske rolig ved at sætte dine mørklægningsgardiner op i børnenes værelser uden at bekymre dig om de går i stykker.

Mere information om mørklægnings- og rullegardiner?

Med mine mange års erfaring med mørklægningsgardiner i områderne omkring Korsør og Slagelse, både rullegardiner og duette, er du sikret en kompetent samarbejdspartner til dine gardiner. Jeg vil gennem en rådgivende snak finde frem til lige præcis de gardiner der passer til dit hjem og behov.

Ønsker du mere information eller bestille et besøg af gardinbussen, så ring på telefon 58 19 65 84.

Se vores brochure her

Vi kan også hjælpe dig med: 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på mørklægningsgardiner i området ved Korsør, Næstved, Sorø og Slagelse

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om dine gardinmuligheder. Jeg kører ud på hele Sjælland som gardindekoratør og har mere end 20 års erfaring med udvikling af unikke og skræddersyede løsninger for mine kunder. Når jeg besøger dig, er vores besøg helt uforpligtende, jeg opmåler dine vinduer og giver dig et tilbud på, hvad dine nye gardiner vil koste. Michael’s Gardinbus sørger selvfølgelig for levering og montering, det eneste du skal gøre, er at se frem til dine gardiner. Jeg har hjulpet mange af mine kunder i Vestsjælland i blandt andet Korsør, Næstved, Sorø og Slagelse med mørklægningsgardiner og rullegardiner.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude