​Persienner i Slagelse og Korsør

Hos Michael's Gardinbus har vi mange års erfaring med opsætning af persienner i områderne omkring Korsør og Slagelse, ligesom jeg med glæde kører gardinbussen til både Næstved, Sorø og resten af Sjælland. 

Persienner til ethvert hjem

De fleste har haft de klassiske hvide persienner i sit hjem. Men der er sket meget siden da. Du kan nu få persienner i et væld af flotte farver og materialer. Michael’s Gardinbus opsætter både persienner i aluminium og træ, som begge to giver hvert sit udtryk i hjemmet. Så der er rig mulighed for at sætte sit eget præg. 

Flere størrelser - flere muligheder

Uanset størrelse på dit vindue kan jeg hjælpe dig med at finde de perfekte persienner. Selv lamestørrelsen kan vi tilpasse dine ønsker. Jeg har i min gardinbus flere forskellige lamelstørrelser. Du kan vælge mellem 25, 35 og 50 mm., som hver især kan sætte sit præg på dit hjem. Ønsker du mere markante persienner kombineret med en enkel indretning, eller ønsker du at gøre det nemmere med rengøringen, vil jeg anbefale dig lamelstørrelsen på 50 mm.

​Rådgivning til de perfekte persienner

Gennem en rådgivende snak vil vi i samarbejde finde frem til de persienner der passer perfekt til dit hjem. Vi vil kigge de mange muligheder igennem der er i gardinbussen og afprøve forskellige typer. 

Mange år i branchen

Jeg har gennem mine mange år i branchen opnået en stor mængde erfaring med persienner. Derfor er jeg en god og pålidelig samarbejdspartner hvis du ønsker at udskifte dine nuværende persienner. 

Indhent et godt tilbud på persienner i Korsør og Næstved

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 58 19 65 84, så giver vi gerne et gratis uforpligtende tilbud på persienner.

Jeg kommer gerne rundt med gardinbussen på hele Sjælland. Jeg har stor erfaring med opsætning af persienner især i området omkring Korsør, Næstved, Slagelse og Sorø.​

Se vores brochure her

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude