Plissegardiner i Slagelse og Korsør

​Et af de mere populære gardiner er plissegardiner, de fås i et væld af farver og forskellige materialer, så de kan passe ind i ethvert hjem. 

Design og funktionalitet

Et plissegardin er en kombination af smukt design og høj funktionalitet. Udover deres stilede og eksklusive udseende, er de lette at trække op og ned. Michael’s Gardinbus oplever en meget stor interesse for plissegardiner, helt enkelt grundet design og funktionalitet.

Plissegardiner med isoleringseffekt

Plissegardiner fungerer som termogardiner. Dette betyder, at hvis dine vinduer eller vinduesparti er påvirket af sol, lys eller kulde, så har plissegardinerne en isoleringseffekt, fordi de er kulde og varmereflekterende. 

Let justerbart

Derudover kan du justere gardinet, eftersom det kan trækkes op både fra bunden af vinduet eller fra toppen og ned. Dette er specielt oplagt, hvis du har vinduer ud til en trafikeret vej eller gade.

Du kan få følgende mærker indenfor plissegardiner:

Et bredt udvalg af plissegardiner

I min gardinbus har jeg mere end 1000 forskellige gardinprøver, som jeg kan fremvise dig, hvis du ønsker at få opsat plissegardiner. 

Fokus på kvalitet

Jeg prioriterer kvalitet, design og funktionalitet, dette er noget de ovenstående producenter er specialister i at udvikle. Jeg opsætter kun gardiner, som jeg kan stå inde for. Fra du bestiller dine nye gardiner, går der som udgangspunkt 14 dage inden jeg kan levere og montere gardinerne hos dig.

Se vores brochure her

Vil du vide mere om plissegardiner i Korsør, Slagelse og omegn?

Jeg har mange års erfaring med plissegardiner og har en stor kundekreds i området omkring Korsør, Slagelse og Næstved, men kører gerne med Gardinbussen til resten af Sjælland.
​Jeg skræddersyer alle vores gardiner, så du kan være sikker på, at de passer lige præcis til dine vinduer.

Du kan til enhver tid kontakte mig på +45 58 19 65 84 for et uforpligtende tilbud. 

Husk vi også har et stort udvalg af rullegardiner, persienner, markiser, lamelgardiner og foldegardiner.​

Kontakt os for nye plissegardiner

Skal jeg opmåle dine vinduer? Så kontakt Michael’s Gardinbus og jeg kommer ud til et uforpligtende møde. Jeg kører på hele Sjælland men servicerer hovedsageligt i området omkring Korsør, Slagelse og Næstved.

Michael`s Gardinbus

Møllebakkevej 110
4243 Rude